Knjigovodstveni servis Frivan usluge - kontakt:
Pon-pet: 08:00 - 16:00

bozicna cestitka

Kraj godine je doba kad očekujemo i veselimo se božičnim i novogodišnjim blagdanima sa svim popratnim veselim sadržajima koji idu uz njih, ali i rezimiramo događanja u protekloj godini i planiramo što bi sve mogli napraviti u narednoj godini.

Kraj godine je ujedno i kraj poslovne godine i vrijeme kad se računovodstveno zatvara protekla godina, rade izvješća i analizira što se napravilo ili ne u protekloj godini.

Nekima je to veselo doba jer se dobro radilo, na vrijeme knjižilo, pravodobno porezno reagiralo i sad mogu sa smješkom, zadovoljstvom na licu i šampanjcem ući u narednu poslovnu godinu.
Dok je nekima ovo doba muke, čira i gastritisa (ali ne od hrane) jer se kampanjski radilo, kasnilo sa svime i sad se pokušava spasiti što se spasiti može, a ne može baš previše.

Mi se krajem godine veselimo skupa sa svojim partnerima jer radimo sve na vrijeme i zahtjevamo od svojih partnera da nas podržavaju u tome i na vrijeme dostavljaju dokumentaciju kako bi svi zajedno izbjegli čireve i gastritise, barem one od stresa. Ove od fine klopice ćemo već preživjeti i anulirati malo zdravijom prehranom u siječnju.

 
Kraj godine je ujedno vrijeme kad donosimo neke odluke za narednu godinu i ako ste jedni od onih koji stresno završavaju godine zbog kampanjskog rada njihova knjigovodstva, vrijeme je za odluku o promjeni knjigovodstva. Nije da se guramo, ali se bilježimo sa štovanjem.
 
Nismo veliki po broju klijenata, niti razvikani niti nas ima kao Kineza već smo mali, radimo kao Japanci i brinemo se za svakog našeg partnera ponaosob pruživši mu pravovremene i ažurne knjigovodstvene usluge, anti(porezne)stresne legalne savjete, financijska izvješća i analize za poboljšanje poslovanja i smanjenje troškova te ostale dodatne usluge poput izrade web stranice (jednostavna web stranica besplatno za naše partnere-link), održavanja, internet marketinga, socijalnih mreža isl.
 
I zato preporučamo za sve one koji pate od nuspojava stresa izazvanog lošim knjigovodstvom da si pomognu nekim medicinskim preparatom, uzmu telefon u ruke, nazovu 091 2603974 i dogovore s nama jedan antistresni knjigovodstveni aranžman. Nakon toga slobodno odšećite do smeća i bacite taj medicinski preparat jer Vam više nikad neće trebati dok Vam knjigovodstvo vodi Frivan usluge.
 

ČESTIT BOŽIĆ I SRETNA NOVA GODINA SVIM NAŠIM PARTNERIMA I OSTALIM LJUDIMA DOBRE VOLJE OD SRCA ŽELI EKIPA FRIVAN USLUGA !!